سخنگوی ستاد انتخابات: تاکنون ثبت نام ۲۲ نفر قطعی شده است (۱۴ خرداد ۱۴۰۳) محمدرضا عارف در انتخابات ریاست جمهوری نامزد نمی شود بر اساس دیدگاه امام خمینی (ره) به کدام کاندیدای رییس جمهوری رای دهیم؟ علت غیبت حسن روحانی در چند جلسه عمومی اخیر مشخص شد عبدالناصر همتی کیست؟ + جزئیات و زندگینامه باقری: ثبات، آرامش و پیشرفت لبنان هدف ایران است سید حسن خمینی: امام خمینی (ره) روح استقامت و پایداری را به ملت‌ها داد آلمان خواستار بهبود وضعیت بشردوستانه در غزه شد رژیم صهیونیستی حومه حلب را بمباران کرد نتانیاهو: جنگ غزه ادامه خواهد داشت آرزوی یک کاندیدا: امیدوارم روزی مردم یک زن را بعنوان رئیس‌جمهوری انتخاب کنند رهبر انقلاب در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره): رژیم صهیونیستی دارد تمام می‌شود، مردم دنیا دارند می‌بینند| ان‌شاءالله یک رئیس جمهور شایسته برای ملت ایران تعیین خواهد شد + فیلم و عکس علی باقری راهی لبنان شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۳) روز پایانی ثبت‌نام کاندیدا‌های انتخابات ریاست‌جمهوری آغاز شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۳) تجمع و تقابل یهودیان موافق فلسطین و اسرائیل در خیابان‌های منهتن نیویورک + فیلم و عکس رسانه صهیونیستی: برخی سیاستمداران اسرائیلی بر لزوم توقف جنگ تاکید دارند اردوغان: باید نتانیاهو را متوقف کرد ترامپ، نامزد حزب جمهوری خواه در انتخابات آمریکا شد رسانه عبری: ارتش اسرائیل موافق و کابینه مخالف طرح بایدن است شولتس خواستار بهبود وضعیت انسانی در غزه شد
سرخط خبرها

شورای امنیت: امارت طالبان قابل پذیرش نیست

  • کد خبر: ۷۱۷۲۹
  • ۰۲ تير ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۴
شورای امنیت: امارت طالبان قابل پذیرش نیست
شورای امنیت سازمان ملل متحد در نشستی وضعیت امنیتی افغانستان را بررسی کرد، آنان تاکید کردند که امارت طالبان قابل پذیرش نیست و جامعه بین‌المللی از برگشت آن حمایت نمی‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ وزارت امور خارجه افغانستان در بیانیه‌ای اعلام کرد که اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد در این نشست تأکید کرده‌اند که امارت طالبان قابل پذیرش نیست و جامعه بین‌المللی از برگشت آن حمایت نمی‌کند.

 

نمایندگان آمریکا، بریتانیا، استونی، نماینده ویژه دبیر کل سازمان ملل متحد برای افغانستان و محمدحنیف اتمر، وزیر امور خارجه، در این نشست سخنرانی کرده‌اند.

 

طبق اعلام وزارت خارجه، اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد حملات اخیر بر مدارس، کارمندان پاکسازی مین در بغلان و غیرنظامیان در افغانستان را به شدت محکوم کرده‌اند.

 

شورای امنیت سازمان ملل در این نشست حمایت صریح خود را از دولت و نیروهای امنیتی و دفاعی افغانستان و نیز حفظ دست‌آوردهای دو دهه گذشته اعلام کرده است.

 

دیبرا لاینز، نماینده فرستاده ویژه سازمان ملل برای افغانستان، در نشست شورای امنیت این سازمان گفته است: «انعطاف‌پذیری افغانستان به شدت در حال آزمایش است و لغزش به سمت برخی از سناریوهای وخیم غیرقابل انکار است.»

 

لاینز به این شورا هشدار داد آن‌چه که در افغانستان اتفاق می‌افتد، پیامدهای جهانی دارد و شورای امنیت سازمان ملل باید از شرایط در این کشور آگاهی کامل داشته باشد.

 

او از کشورهای عضو این شورا خواست که به گونه سخاوت‌مندانه به افغانستان کمک‌های بشردوستانه را فراهم کنند.

 

 

نماینده ویژه سازمان ملل برای افغانستان در نشست شورای امنیت افزود: «من به مردم افغانستان اطمینان دادم که سازمان ملل متحد آن‌ها را رها نخواهد کرد و به کار خود ادامه می‌دهد.»

 

در همین حال، محمد حنیف اتمر، وزیر امور خارجه کشور، در این نشست گفت که با آغاز خروج نیروهای امریکایی از افغانستان گروه طالبان به خشونت‌ها افزوده‌اند.

 

به گفته اتمر، طالبان رابطه خود با گروه‌های تروریستی را قطع نکرده و از ماه‌ها به این سو در مذاکرات معنادار صلح نیز اشتراک نکرده‌اند.

 

اعضای شورای امنیت سازمان ملل در این نشست بر از سرگیری مذاکرات معنادار که به آتش‌بس و صلح دایمی منتج شود، تاکید کردند.

 

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->